Міжнародна виставка "АгроВесна 2020"

Міжнародна виставка "АгроВесна 2020"

          18-20 лютого 2020 року у м.Києві відбулася виставка “АгроВесна 2020” – головна міжнародна виставкова подія, яка об’єднує 3 важливі масштабні виставки: “Зернові технології”Agro Animal Show та “Фрукти. Овочі. Логістика”. 

    Це унікальний майданчик, який щорічно об’єднує кращих фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

        Цього року масштабним виставкам “Зернові технології 2020”Agro Animal Show 2020 та “Фрукти. Овочі. Логістика 2020” виповнилося 10 років.

        Ми є офіційними дистриб’юторами багатьох світових компаній-виробників високоякісних засобів захисту рослин, посівного матеріалу, добрив та сільськогосподарської техніки, в тому числі в ексклюзиві. Компанія розробляє комплексні технології вирощування сільськогосподарських культур для кожного фермерського господарства індивідуально.

     В рамках Французької національної експозиції компанія « Сервіс-Агрозахід» на виставці «АгроВесна 2020» вперше представила новинкиунікальний біологічний продукт на основі червоних водоростей - Algomel Push (Алгомель Пуш) від  компанії  Olmix Group (Олмікс Груп), водоутримувальний агент Aquasorb (Аквасорб) від компанії SNF і концентровані рідкі добрива від Fertiplus France (Фертіплюс Франс).

Відео VIP - сюжет в програмі " НА ЧАСІ" можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=p-mpCQxMjt8&feature=youtu.be

         Компанія «OLMIX GROUP» розробляє унікальні біологічні продукти на основі водоростей, які дають змогу зменшити застосування пестицидів, поліпшити здоров’я рослини та підвищити врожайність культур.

Лінійка мікродобрив АЛГОМЕЛЬ містить 650 г/л екстракту червоних водоростей Solieria Chordalis, фітогормони, потрібні амінокислоти, основні макро- та мікроелементи природнього походження, каррагінани, антиоксиданти. Завдяки інноваційному процесу екстрагування та чималій концентрації поживних елементів і біостимуляторів, зокрема й поліцукридів, мікродобриво поліпшує розвиток кореневої системи та фотосинтез, відчутно підвищує стресостійкість і врожайність оброблених культур.

        Компанія  SNF – світовий лідер у виробництві поліакриламіду для промисловості й сільського господарства. Суперабсорбенти компанії SNF – спеціалізовані препарати для акумулювання вологи в кореневій зоні, забезпечення рівномірних сходів і захисту рослин під час посухи.

Французька компанія «FERTIPLUS FRANCE» - одна з європейських лідерів із виробництва концентрованих рідких добрив, біостимуляторів, комплексів мікроелементів, призначених для активного застосування у сільському господарстві.

Механізм дії препаратів полягає у синергії кількох видів речовин хімічного та біологічного походження, яка забезпечує потужний стимулюючий  ефект для росту й розвитку культур і  мають  неперевершену антистресову дію на всіх вегетаційних фазах, поліпшують метаболічні процеси рослини.