Думка експерта

ПРАВИЛЬНИЙ ПІДХІД ДОПОМОЖЕ СТАТИ САДІВНИКУ УСПІШНИМ

ПРАВИЛЬНИЙ ПІДХІД ДОПОМОЖЕ СТАТИ САДІВНИКУ УСПІШНИМ
Побудова успішного бізнесу в галузі садівництва зазвичай починається з землі. Потім майбутній господар саду чи виноградника обирає сорти, які вирощуватиме, будує систему, що забезпечуватиме життєдіяльність його дітища, і шукає тих, кому знадобляться плоди його роботи. Разом з тим, він вчиться на помилках, робить висновки і шукає однодумців, колег та спеціалістів, які допоможуть стати на ноги. Одна з найбільших проблем сучасного садівника полягає у захисті та живленні рослин. Агрохіміки українських і зарубіжних компаній знаходяться в невпинному пошуку і намагаються  вирішити питання: що запропонувати споживачеві?  Куди рухається агрохімічний ринок? Як удосконалити технології, відповідаючи на нові виклики клімату, а також захворювань і шкідників сільськогосподарських культур? Як захистити рослину ще в зародку й не зашкодити при цьому споживачеві кінцевої продукції? Повний спектр високоякісних оригінальних засобів захисту рослин, насіння та добрив можна знайти у ТОВ «Сервіс-Агрозахід».  Компанія є офіційним дистриб’ютором таких світових компаній-виробників,  як  Bayer, BASF, Syngenta, DuPont, ADAMA, Nufarm, «Самміт-Агро Юкрейн», «Терра Віта Україна», NPZ Lembke,  «Альфа Смарт Агро», «ПІОНЕР»,  «МОНСАНТО» SAATEN UNION, Oseva,   Euralis,   MAЇSADOUR   SEMENCES, INTERMAG, «Агроальянс  Юкрейн»,  AgriTecno  Fertilizantes, Siakropol,  «Франдеса»,  «ДОЛИНА», Grupa  Azoty, ALWERNIA, LUVENA, TERVALIS. Для того, щоб мак- симально задовольнити потреби аграріїв, «Сервіс- Агрозахід» не просто реалізовує засоби захисту рослин, а й пропонує комплексні технології захисту культур: лабораторні дослідження,  юридичний консалтинг,  складання бізнес-планів, розробку технологічних карт тощо.

 

Захист рослин та споживача

Генеральний директор компанії Роман ПРОЦЬ розповідає, що «Сервіс-Агрозахід» працює на ринку України з 2012 року. За  цей  період компанія  досягла суттєвих результатів  у питанні  просування  на  ринок якісних засобів  захисту рослин для садових,  ягідних і овочевих культур. «Наша компанія щоденно реалізовує  високотехно- логічну продукцію і не зупиняється на досягнутому. Ми постійно шукаємо найкращі матеріали для вітчизняних аграріїв, дослухаємося до їхніх потреб та пристосовуємося до вимог сучасних споживачів. Наша ціль – допомогти кожному садоводу чи фермеру отримати мак- симальний  врожай зі своєї землі, а це неможливо без комплексних досліджень, розумного використання  засобів захисту та потенціалу землі. Тому ми підбираємо найбільш оптимальні та рентабельні технології для кон- кретного господарства  і здійснюємо для нього повний технологічний супровід: від передпосівного аналізу ґрунтів  до збирання врожаю», – розповідає  директор підприємства. Основний акцент в компанії роблять на пошуку найкращих  засобів  захисту рослин.  Тому для  клієнтів пропонують продукцію лише  перевірених  виробників, всесвітньо  відомих компаній, лідерів  хімічної та сільськогосподарської  галузі.  Але не  лише  пестицидами можна врятувати те чи інше дерево,  кущ або ж ягоду, переконані  спеціалісти  компанії. Тому для  садоводів пропонують унікальний асортимент препаратів, які мають аналогічну  дію  захисту  та  додаткову низку можливостей.  Їх використання дозволяє зменшити норму   витрати пестицидів, позитивно вплинути  на  якість  води для розчину, розвиток ко- реневої  системи,  посилити фотосинтез  і зменшити негативну дію хімікатів. Окрім того, тут пропонують придбати мінеральні до брива відомих виробників  ТімаcAgro, Siakropol  та мікродобрива INTERMAG, AgriTecnoFertilizantes, «Агроальянс Юкрейн». А для тих, хто хоче бути впевненим у тому, що рослина   точно  виросте   імуностійкою та здоровою, спеціалісти «Сервіс-Агрозахід» реалізують готовий перевірений посівний матеріал. «Для того, щоб точно знати, що запропонувати для виноградаря,  що для садівника, а що для ягідника, недостатньо провести аналіз  ґрунтів, навколишнього  середовища  тощо. Ми практикуємо разом  з фермерами реалізацію  експериментальних проектів, запроваджуючи дослідні ділянки. Так, на справжніх прикладах  і в справжніх умовах можна відслідкувати всі зміни, провести  аналіз  та зробити  висновки.  Реальні  приклади демонструють значно  вищу врожайність  при викори- станні продуктів ТОВ «Сервіс-Агрозахід»», – запевняє Роман Проць.

 

Лабораторні й метеорологічні дослідження

ТОВ «Сервіс-Агрозахід» має й власну лабораторію, в якій спеціалісти проводять аналіз  ґрунтів та листко- вої поверхні на вміст мікро-, мезо-  та макроелементів. Компанія є однією з небагатьох  в Україні, яка  робить космічні зйомки полів для виявлення їх агротехнічного стану. Вологозабезпечення, наявність  певних  хвороб, бур’янів, облік процесів вегетації, контроль за ефективністю агрономічних заходів тощо – все це можна з високою точністю та оперативністю виявляти за допомогою супутникового моніторингу полів. «Увесь цей комплекс робіт допомагає нам дати відповіді на більшість запитів, з якими звертається до нас клієнт: допомогти у підвищенні врожаїв,  зменши- ти затрати  на обробку рослин  хімікатами, покращити родючість  ґрунтів, сформувати  економічно  доцільний гербіцидний чи фунгіцидний захист рослин»,  – зауважує директор компанії. Окремої уваги заслуговує  й система  встановлення метеостанцій від ТОВ «Сервіс-Агрозахід».

 

Ставка на бізнес

Успішний садівник завжди буде прагнути більшого. Тому розвиток  власного  бізнесу, юридичний супровід та консультації – ще одна ніша, в якій успішно працює ТОВ   «Сервіс-Агрозахід». Так,  спеціалісти  компанії допомагають клієнтам складати бізнес плани для подачі  їх в  банк  з  метою отримання кредиту та для розвитку стартап-проектів,  надають  консультації та допомогу підприємцям у веденні юридичної правової  діяльності  в  аграрному бізнесі, представляють своїх клієнтів у держорганах, аналізують їх документацію  та  допомагають у складанні договорів. «Ми допомагаємо фермеру повірити в це та стати успішним. Ми зацікавлені у тому, щоб наш клієнт розширив  свій  бізнес, адже   цього   аграрна   галузь наразі дуже потребує,  враховуючи актуальність розвитку вигідного експорту. До речі, ще одним із напрямків діяльності ТОВ «СервісАгрозахід» є трейдерство та експорт сільськогосподарської  продукції закордон.  Окрім того, ми пропонуємо надання  послуг у сфері маркетингу сільськогосподар- ської продукції», – каже Роман Проць. Тож, проаналізувавши  увесь комплекс послуг, який надає компанія, можна стверджувати, що бізнес садівника, виноградаря, ягідника чи іншого фермера у цьому випадку завжди буде у надійних руках. Продукція – під захистом препаратів,  документи – в руках перевірених спеціалістів, а ідеї та плани – направлені у вірне русло – розвитку, росту та збільшення прибутку!

ТОВ «Сервіс-Агрозахід»

47722, Тернопільська обл.,

с. Великі Гаї,  вул. Підлісна, 27 тел. +38 (067) 243-81-91 serviceagrozahid@gmail.com