АгроВесна-2021: виклики та перспективи нового аграрного сезону

АгроВесна-2021: виклики та перспективи нового аграрного сезону

Компанія ТОВ “Сервіс-Агрозахід” долучилася до участі у Міжнародній агропромисловій виставці “АгроВесна-2021”, яка відбулася 16-18 лютого у Києві.

Агровесна-2021 є унікальним майданчиком, який щорічно об’єднує кращих фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

Сервіс-Агрозахід - офіційний дистриб’ютор провідних компаній-виробників високоякісних засобів захисту рослин, посівного матеріалу, мінеральних та мікродобрив в тому числі в ексклюзиві. Компанія розробляє комплексні технології вирощування сільськогосподарських культур для кожного фермерського господарства індивідуально.

В рамках Французької національної експозиції компанія «Сервіс-Агрозахід» представила унікальний біологічний продукт на основі червоних водоростей - Algomel Push (Алгомель Пуш) від компанії Olmix Group (Олмікс Груп), водоутримувальний агент Aquasorb (Аквасорб) та піногасник FLOFOAM AGRO 35 для робочих розчинів обприскувача від компанії SNF.

Компанія «OLMIX GROUP» розробляє унікальні біологічні продукти на основі водоростей, які дають змогу зменшити застосування пестицидів, поліпшити здоров’я рослини та підвищити врожайність культур. Компанія SNF – світовий лідер у виробництві поліакриламіду для промисловості й сільського господарства. Суперабсорбенти компанії SNF – спеціалізовані препарати для акумулювання вологи в кореневій зоні, забезпечення рівномірних сходів і захисту рослин під час посухи.

Приємно, що компанія “Сервіс-Агрозахід” має партнерів, що використовують у своїй роботі інноваційні технології, які сприяють досягненню максимальних результатів.