СУЛЬФАТ МАГНІЮ з мікроелементами
СУЛЬФАТ МАГНІЮ з мікроелементами
неорганічне добриво, сяркополь, польське добриво, добрива, siarkopol

SIARCZAN MAGNEZU

 

MgS 23-30
з B, Zn
Добриво неорганічне гранульоване


Сульфат магнію гранульований з мікроелементами - це добриво, яке швидко компенсує нестачу магнію та сірки на будь-яких грунтах; застосовується для всіх с/г-культур.

ВЛАСТИВОСТІ


Сульфату магнію з мікроелементами забезпечує просте застосування, а розчинність магнію та сірки забезпечує швидке поглинання цих корисних сполук рослинами.
Вміст сірки у сульфатній формі (SO3) у добриві – 33% маси. Сірка має значний вплив на правильне зростання та плодоношення рослин. Нестача цього елементу веде до спаду активності всіх біологічних процесів, що відбуваються при зростанні рослин. Сірка є необхідним складником в процесах синтезу хлорофілу та білка, при правильному засвоєнні азоту, відіграє критично важливу роль у постачанні азоту з кореневої системи рослини.
Вміст магнію у формі MgO у добриві – 23% маси. Магній потрібний для синтезу хлорофілу, впливає на засвоєння фосфору та регулює активність багатьох інших сполук хімічних елементів у рослинах.


Сульфат магнію з мікроелементами – високотехнологічне комплексне добриво, яке містить 0,1% бору (B) у легкодоступній для рослин формі тетраборату натрію, а також 0,02% цинку (Zn). У перерахунку на одну тону добрива вміст чистого бору становить 1 кг, тому добриво рекомендується для передпосівного внесення озимого ріпаку та інших озимих с/г-культур, які відчувають потребу бору в процесі формування кореневої системи для кращої зимівлі.

ЗАСТОСУВАННЯ

Добриво найкраще змішати з ґрунтом під час весняного та осіннього посіву. Сульфат магнію з мікроелементами застосовується в дозах 80-200 кг.

 

Норми внесення (кг/га)

Культури

Норми внесення (кг/га)

 Ріпак

180-200

 Кукурудза

160-190

 Буряки

170-190

 Промислова та кормова картопля

140-170

 Зернобобові

150-180

 Ярі зернові

100-130

 Пасовища

80-100

 Фруктові дерева та кущі

100-120

 Качанова, брюссельська та червона капуста

180-200

 Пекінська та цвітна капуста, помідор, горох, броколі, столовий буряк

170-190

Порей, столовий буряк

160-180

 Огірок

150-180

 Селера черешкова і коренева

150-170

 Кольрабі, цикорій, спаржа, редиска, цибуля, петрушка

140-160

Для формування замовлення впишіть свої дані та назву товару