PRO-SIARKA S 800 S.C.
PRO-SIARKA S 800 S.C.
добриво з сіркою, польське добриво, сяркополь, про-сірка, полське добриво, siarkopol, pro-siarka

ПРО-СІРКА

 

Добриво у вигляді суспензії


Добриво ПРО-СІРКА S 800 SC виготовлене з тонко подрібненої (мікронізованої) елементарної сірки, що дозволяє її ефективне використання (більш ніж на 75%) сільськогосподарськими культурами, особливо з підвищеною потребою сірки, такими як ріпак, цукрові буряки. Сприяє збільшенню врожайності також при застосуванні добрива під зернові і кукурудзу. Добриво може також використовуватися на постійних луках та пасовищах, в садах і для всіх овочевих культур.

Добриво ПРО-СІРКА S 800 SC:

  • Регулює використання азоту
  • Покращує якість врожаю
  • Покращує фізіологічний стан рослин
  • Чинить фунгіцидну дію


ВЛАСТИВОСТІ


Внесення добрива ПРО-СІРКА 800 SC в ґрунт (сірка отримується перш за все з ґрунтового розчину) забезпечує відповідне забезпечення рослин цим елементом на всіх стадіях розвитку - рослини засвоюють сірку поступово до кінця вегетації, а також на стадії дозрівання врожаю (ріпак). Добриво використовується у вигляді середньо- або дрібнокрапельних обприскувань за допомогою обприскувачів, що застосовуються для захисту рослин.
Добриво може використовуватися в фізичних сумішах з іншими рідкими добривами, в тому числі з добривом RSM.
Прояви позитивного впливу дії сірки, що міститься в добриві, на урожайність проявляються в:
1. Безпосередньому зростанні врожаю - результат підвищення ефективності добрива та ґрунтового азоту.
2. Покращенні якості врожаю:
• збільшення вмісту жиру в насінні олійних культур, котрі виявляють у кілька разів більшу потребу в сірці, ніж зернові.
• збільшення вмісту білка в рослинах; для синтезу білка необхідні сірчані амінокислоти: цистеїн і метіонін.
• збільшення вмісту клейковини - поліпшення хлібопекарської якості муки,
• збільшення вмісту крохмалю в зернівках - сірка продовжує фазу наливання зерна,
• зменшення вмісту загального азоту в зерні пивоварного ячменю,
• збільшення вмісту крохмалю в бульбах картоплі і сахарози в коренях цукрового буряка,
• зменшення вмісту нітратів овочевих рослинах.
3. Покращенні балансу вуглеводів пізньої осені і ранньою весною, що побічно призводить до збільшення стійкості рослин до абіотичних стресів (низькі і високі температури, посуха),
4. Збільшенні синтезу механічних тканин, сірка стимулює синтез лігніну (метіоніну) і, як наслідок, підвищує стійкість до абіотичних (вилягання) та біотичних (ураження хворобами та шкідниками) стресів.
5. Хвороби, що принаймні частково конролюються сіркою:
Картопля - картопляна парша і чорна короста картоплі (ризоктоніоз)
Ріпак - циліндроспоріоз листя ріпаку,
Зернові - борошниста роса справжня.
6. Покращенні смакових і ароматичних якостей цибулевих овочів: цибулі, часнику; сірка збільшує вміст ефірних олій (циклоаллііна - цибуля і хрін, алліцина - часник).

 

 

Для формування замовлення впишіть свої дані та назву товару